Basisschool Zilverberk te Halle

Een school is als een boom met bladeren om onder te schuilen, een hoge tak om ver te zien en een stam die veel steun geeft. Maar hoe hoog de boom ook is, een boom kan nooit zingen, enkel de vogels die erin wonen. Een school betekent niets zonder het gekwetter van leerlingen, elk met zijn eigen liedje.

Breng vrijblijvend een bezoekje aan onze campus. Een rondleiding kan u mogelijk bekoren om uw kind te laten kennismaken met de wondere "schoolwereld" van BS Zilverberk !

Tot binnenkort ?

Dhr Tom VANCUTSEM
Directeur

Lees meer


Waarom onze school?

Zorg op maat van ieder kind. Stimuleren van de Intellectuele en creatieve vaardigheden. Aandacht voor Leren leren en sociale vaardigheden. Werken aan Verdraagzaamheid. Leerlingen worden op regelmatige tijdstippen geëvalueerd en hun Evolutie wordt degelijk opgevolgd. Waarden, normen en Respect zijn geen loze woorden ! Gezondheid & Beweging zijn dagelijkse aandachtspunten. Groeien naar zElfredzaamheid en streven naar zelfstandigheid. pRojectwerking is een rode draad doorheen het onderwijsaanbod. 18 Karaatsonderwijs in Halle en omgeving. Zoekt
Lees meer